Dierenpension 's Gravenhorst
Al 20 jaar het adres voor uw huisdier in West Brabant (omgeving Roosendaal, Etten-Leur)
Routebeschrijving

Vertrouwd logeeradres
De meeste dierenbezitters zorgen het liefst zelf voor hun trouwe viervoeters. Soms zijn er echter momenten dat u niet zelf voor uw dier kunt zorgen. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat, ziek bent, of onverwachts ergens heen moet. Een betrouwbaar opvangadres voor uw hond of kat is dan een fijn idee. Dierenpension 's Gravenhorst zorgt met veel plezier voor uw dieren.  

Uw huisdier heeft alle ruimte
Ons pension ligt gelegen in een bosrijk gebied. De honden kunnen hier heerlijk genieten in de buitenrennen. Wij proberen de honden zo veel mogelijk in een groep naar buiten te doen als het weer het toe laat, zodat ze kunnen ravotten. De katten zitten in een ruime binnenren. Wij proberen ook de katten zo veel mogelijk samen te zetten als het mogelijk is. Binnen gedeelte van de opvang is verwarmd. 

Maaltijden
Uw hond en kat krijgen twee keer per dag te eten. Ook houdt 's Gravenhorst rekening met alle voedingsgewoontes. Geef het aan ons door wanneer uw hond of kat speciaal voer krijgt of een dieet volgt.  

Dierenarts
Gelukkig komt het niet vaak voor, maar het kan zijn dat uw dier ziek wordt tijdens het logeren in het pension. Het pension heeft het geluk dat Dierenarts Bosman dagelijks is verbonden aan het pension, zodat diergeneeskundig toezicht is gegarandeerd. Op uw verzoek kunnen eventuele extra diergeneeskundige behandelingen, zoals; toedienen van de chip, schoonmaken van gebit, nagels knippen, vlooien/tekenbestrijdings-behandeling tijdens de pensionperiode plaats vinden.  

Fris naar huis
Als uw hond voor een langere periode in pension is dan kunt u uw hond door ons laten wassen, voordat u hem op komt halen. Dit is gewoon inbegrepen bij het logeren.  

Niet vergeten
Uw hond komt in het dierenpension 's Gravenhorst, wat moet u meegeven:
- Het enting boekje
- Eventuele medicijnen; geef een korte omschrijving door van de kwaal en noteer het gebruik van de medicijnen.

Uw huisdier moet voor opname in het pension geldig geënt zijn en tevens (hond) de neusdruppelenting (KC) gekregen hebben. Voor de hond geldt tevens dat deze voorzien moet zijn van een tatoeage of een chip*. * het chippen kan door onze dierenarts worden gedaan.

Prijzen pension
Kat: 7.00 euro per dag
Kleine hond: 12.00 euro per dag
Middel hond: 13.00 euro per dag
Grote hond: 14.00 euro per dag
Zeer grote hond: 15.00 euro per dag


De bedragen zijn per dag; zowel de dag van brengen als de dag van ophalen telt als een pensiondag. De pensionkosten dienen bij het ophalen te worden voldaan (pinnen is bij ons mogelijk).  

Meer informatie
Openingstijden en telefonische bereikbaarheid van Dierenpension 's Gravenhorst:

Tijdens de maanden juli en augustus, de Herfstvakantie, de Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie en de Meivakantie:
Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 - 11.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
Op de woensdagmorgen en zaterdagmorgen tussen 08.30 - 11.00 uur.
Tijdens genoemde vakantieperiodes kunt U dagelijks 's morgens tussen 08.30 - 10.00 uur uw huisdier brengen/ophalen en 's middags tussen 17.30 - 18.30 uur.

Buiten de vakantieperiodes zijn wij maandag t/m. zaterdag 's morgens open en telefonisch bereikbaar tussen 08.30 - 10.30 uur en 's middags - met uitzondering van de woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 17.00 - 18.00 uur.

Wilt U meer weten over de mogelijkheden van Dierenpension 's Gravenhorst of wilt U worden geïnformeerd over de Voorwaarden van Dierenpension 's Gravenhorst dan kunt u bellen naar: 0165-341656 of mailen naar: info@sgravenhorst.nl

Ons adres is:

Dierenpension 's Gravenhorst
de Brand 28
4715 PS Rucphen
info@sgravenhorst.nl
www.sgravenhorst.nlRoutebeschrijving